Abonneren op de digitale Putterkrant. vul uw mailadres in en deze wordt gratis toegestuurd

Nieuwsbrief
Naam:
E-mail:
 

Prijzen winnen bij TanQyou nu ook in Putten

Deze maand zal TanQyou een nieuw tankstation openen aan de Stationsstraat 44 in Putten. Op 28 oktober vindt de opening plaats met een knallende kortingsactie.

De TanQyou formule draait om persoonlijk klantbenadering bij een onbemande pomp en door te tanken kunnen vaste bezoekers mooie prijzen winnen.
TanQyou is een onbemande tankstation formule die tanken weer leuk en persoonlijk maakt ondanks dat er geen personeel achter de kassa staat. Dit gebeurt door de inzet van digitale hulpmiddelen zoals een app en een persoonlijk My TanQyou account. Met een My TanQyou account profiteert de klant van verschillende hulpmiddelen en acties zoals: De periodieke prijzenpot. Hierbij geldt dat iedere getankte liter brandstof telt als lot waardoor klanten automatisch meespelen voor de periodieke prijzenpot. Een brandstofadministratie die automatisch wordt bijgehouden inclusief digitale tankbonnen. Door slimme technieken wordt een My TanQyou klant herkend aan de pomp en begroet bij zijn voornaam. TanQyou beschikt naast het nieuwe station in Putten ook over locaties in Franeker en in Bleiswijk. De komende maanden zullen er meerdere nieuwe stations in Nederland worden geopend.
Ook is TanQyou fanatiek bezig op social media om nog beter contact te hebben met hun klanten. Zo is TanQyou bijvoorbeeld nu al op Facebook aanwezig om te peilen wat de inwoners van Putten belangrijk vinden bij het tanken. ''Door de opkomst van onbemande tankstations is het tanken saai en onpersoonlijk geworden. Dit willen wij tegen gaan.'' – Aldus Jan-Harmen Akkerman (eigenaar van de TanQyou formule)
TanQyou putten zal onderdeel zijn van het Top 360 concept van Gerrit van Lagen wat op dezelfde dag officieel geopend zal worden. Top 360 bestaat uit een Top 360 Carwash, Top 360 Coffee, Top 360 Classics: een showroom met een compleet assortiment van young- en oldtimer BMW's en een Top 360 Studio: een studio waar 360 graden foto's van een auto gemaakt kan worden.