Abonneren op de digitale Putterkrant. vul uw mailadres in en deze wordt gratis toegestuurd

Nieuwsbrief
Naam:
E-mail:
 

Liefde en Leugens

In haar vierde theatermonoloog speelt Debby Petter een vrouw die vertelt over haar man. Hij liegt. En dat doet hij niet zachtzinnig.

Zijn halve leven is verzonnen. Misschien zelfs wel meer dan de helft. Het gaat niet om leugentjes om bestwil. Nee, echt het grote werk. Zij wil dat hij hulp zoekt. Hij wil dat ook. Maar doet hij dat? Of liegt hij dat hij hulp gezocht heeft? Ze wacht op hem. Kwetsbaar en onzeker vertelt zij haar verhaal. Waarom wil ze hem niet kwijt? Het antwoord op deze vraag is glashelder en onthutsend tegelijk. Van het begin tot het eind sleept Debby Petter je mee in een andere wereld. Precies zoals theater bedoeld is. Zaterdag 21 oktober staat Debby Petter op de planken van Theater Stroud in het Koetshuis op Landgoed Schovenhorst.
De voorstelling begint om 20.15 uur en vindt plaats in het Koetshuis op Landgoed Schovenhorst, Garderenseweg 92 te Putten. Toegangskaarten kosten € 15,00 en zijn te koop bij de VVV Putten of online via www.theaterstroud.nl. Vanwege het beperkte aantal plaatsen raden wij u aan te reserveren. De kassa is op de avond van de voorstelling geopend vanaf 19.15 uur. Meer informatie op www.theaterstroud.nl