Fietspad Zeedijk wordt verbreed naar 2meter 50.

 
 

Vijftig kandidaten op lijst Wij Putten

Op een druk bezochte algemene ledenvergadering afgelopen zaterdag, heeft Wij Putten het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst voor de komende verkiezingen vastgesteld.

De lijst telt het toegestane maximum van vijftig Puttenaren, die in leeftijd variëren van 22 tot 80 jaar en kent een diversiteit aan achtergronden. Bijna de helft is vrouw. “We vinden het belangrijk om een goede afspiegeling van de Puttense samenleving te vormen”, zegt voorzitter Gert van Westing, die de lijst presenteerde. Lijsttrekker is Herman Luitjes, de huidige fractievoorzitter, gevolgd door Wilma van Voorst-Ruiter en Rien van den Hoek. Nieuwkomers op de lijst zijn vervolgens Jannita la Roi (32), Joyce Kamphuis (27) en Arap-John Tigchelaar (50). Op nummer zeven staat Roelof Koekkoek, die heeft aangegeven wederom beschikbaar te zijn als wethouder. “Een mooie ploeg, met een mix van ervaring en fris talent”, zegt Herman Luitjes.
Het verkiezingsprogramma legt de nadruk op samen werken aan een mooier en leefbaarder Putten voor iedereen. Dat laatste betekent heel concreet dat Wij Putten veel meer werk wil maken van het bouwen van betaalbare woningen, wat vooral voor starters van belang is. Fietsveiligheid is ook een belangrijk thema. Wij Putten wil onder meer de Stationsstraat sluiten voor doorgaand vrachtverkeer en oversteekplaatsen voor fietsers veiliger maken, zoals bij de Oude Rijksweg.
Bij dit alles is het betrekken van inwoners bij de besluitvorming een belangrijk thema. “Luisteren naar wat er leeft en samen tot de beste oplossing komen”, zo verwoordt Van Westing het.
De verkiezingen vinden plaats op woensdag 21 maart 2018.

Abonneren

Abonneren op de digitale Putterkrant. vul uw mailadres in en deze wordt gratis toegestuurd

Nieuwsbrief
Naam:
E-mail:
 

We hebben 103 gasten en geen leden online

contact

Zoeken