Tevredenheid nabij Groene Scheg

Bewoners van de wijk tussen de Roosendaalseweg en de Groene Scheg zijn zeer tevreden over hun wijk en waarderen het woongenot

hier met het rapportcijfer een acht-plus. Dat blijkt uit een enquête die een ploeg van Wij Putten hier vorige week zaterdag en afgelopen zaterdag heeft gehouden. Verkeersproblemen worden nauwelijks of niet genoemd, de sfeer onder bewoners onderling is doorgaans oké en het is er gezellig wonen.
Meest genoemd op vragen over wat er speelt in de wijk zijn opmerkingen over de herinrichting van de Roosendaalseweg. Sommige bewoners klagen dat de weg te smal is geworden en dat dit ten koste gaat van spiegels van geparkeerde auto’s, maar daar staat tegenover dat minsten zoveel mensen erop wijzen dat het een stuk veiliger is geworden, omdat er gemiddeld genomen toch minder hard wordt gereden.
Natuurlijk zijn er ook in deze wijk kleine ongemakken waar mensen zich aan storen. Een aantal keren werd genoemd dat op sommige plekken een gebrek aan parkeerruimte is, zeker als er ’s avonds en in de weekeinden allerlei bedrijfsbusjes staan, die bovendien het zicht wegnemen. En een aantal bewoners vindt het niet fijn dat vrachtwagens die De Schauw bevoorraden na een bezoek de wijk door slingeren om terug te kunnen komen op de Roosendaalseweg. En sommigen vinden dat de openbare verlichting wel wat beter kan. Opvallend: de traditionele klacht over hondenpoep is terug van weggeweest. Lijkt het de laatste jaren goed te gaan met de discipline van hondenbezitters om de troep op te ruimen, in deze wijk neemt kennelijk niet iedereen het hiermee zo nauw. Ook opmerkelijk: zonder dat er een actuele aanleiding voor is, werd verschillende keren genoemd dat de winkels in Putten op zondag gewoon dicht moeten blijven.
Het volgende wijkbezoek van Wij Putten staat gepland in januari. Welke wijk aan de beurt komt, is nog niet bekend.

Abonneren

Abonneren op de digitale Putterkrant. vul uw mailadres in en deze wordt gratis toegestuurd

Nieuwsbrief
Naam:
E-mail:
 

We hebben 40 gasten en geen leden online

contact

Zoeken