Winterfeest in Putten

Winkelcentrum Putten wordt zaterdag 16 december van 14.00 tot 21.00 uur omgetoverd tot een sfeervol winters decor. Met een sfeervolle schaatsbaan, kerstmarkt, live muziek, verrassende kinderactiviteiten en lekker eten heeft het Winterfeest voor ieder wat wils!

WCP (Winkelcentrum Putten), VVV Putten en het WCP-Activiteitenteam zetten de komende dagen de laatste puntjes op de 'i' en dan kan iedereen genieten van een verrassend Winterfeest programma!
Dit jaar kan er heerlijk geschaatst worden tijdens het Winterfeest! Kom dus ook gezellig een pirouetje draaien op de mooi verlichte schaatsbaan. Bij de DA prinsessen kun je glitters krijgen waardoor je nog beter kunt shinen! Schaatsen zijn gratis te leen.
Ook is er ijssculpturen carven waarbij kunstenaars ijsblokken bewerken tot prachtige kunstwerken en strijden om de felbegeerde wisselbeker. Kinderen die willen ervaren hoe het is om een ijssculptuur te maken kunnen dit zelf onder deskundige begeleiding uitproberen.
Nieuw dit jaar is het prachtige kunst en muzikale programma tijdens het Winterfeest. Deze dag zullen maar liefst vijf koren en nóg meer muzikale groepen en bandjes optreden. Zo zal het gemengde Zuiderkoor ‘smiddags tijdens de openstelling van de historische Oude Kerk een inloop concert geven en kun je savonds hét kerstverhaal beleven tijdens een mini-kerstconcert. Speciaal voor het Winterfeest zal het oude postkantoor opengesteld worden en zal er een kunst expositie zijn met o.a. schilderijen van Frits de Groot en Jan-Albert Ernsten. Tijdens de expositie zal er sfeervolle muziek zijn waarbij artiesten elkaar afwisselen, waaronder het Veluws jeugd ensemble, Kleinkoor Pavane, Vocalgroup 5Hoog en Interchurch.
Naast al deze optredens kom je in het centrum op diverse plekken nog veel meer sfeervolle live muzikanten tegen. Zo kunnen ouders relaxed toe kijken naar hun kind op de schaatsbaan bij Visgilde Foppen tijdens het muzikale optreden van Matt Blue of genieten van Shantykoor de Kajuitzangers bij restaurant de Waag en Micheal Gray bij restaurant Cava22. Ook bij EmJoy/NOW kun je genieten van live muziek in prachtige WinterWonderland sferen.
Als vanouds zullen de Glazenhuislopers feestelijk onthaald worden en zal er weer een sfeervolle kerstmarkt zijn waar kerst- en winterproducten te koop zijn en leuke activiteiten plaats vinden. Zo kun je je eigen kerstbal maken en bij de stand van Meiling samen met interieurstylisten een moodboard maken tijdens de workshop ‘Haal de Winter in Huis’. Ook aan de inwendige mens is gedacht en zijn er heerlijk vers bereide wintergerechten, oliebollen, poffertjes en natuurlijk warme chocolademelk te verkrijgen op de kerstmarkt.
En ook voor de kinderen belooft het een feestje te worden! Want het Winterfeest staat bol met gratis kinderactiviteiten zoals een Disneyparade, Schaatsbaan, een ballonnen-glow-optocht en het sprookjesachtige Winterwonderland plein van KindCentrum Putten waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen, knutselen, marshmallows smelten bij het kampvuur én Olaf & Elsa, en dit jaar vele andere Disneyfiguren, kunnen ontmoeten! De Eyecatcher op het kinderplein is de reusachtige SnowGlobe waar je een mooi familiekiekje kunt maken.
KindCentrum Putten heeft naast Olaf en Elsa o.a. ook Anna, Bella, Assepoester, Sneeuwwitje, Mickey & Minnie Mouse uitgenodigd. Ook Bartje rijdt mee in de parade, het inmiddels bekende paardje van de Dierenkliniek Achterstraat. Om 14:30 en 18:30 uur kun je ze bewonderen tijdens de Disneyparade in het centrum van Putten. Tijdens de 2e Disneyparade kunnen alle kinderen aansluiten met de Ballonnen-Glow-optocht (voorheen lampionnenoptocht) vanaf het Kinderplein. Na de parades kun je uiteraard nog even op de foto met één van de Disneyvrienden in de SnowGlobe.
Kortom; reden genoeg om 16 december het winkelcentrum van Putten te bezoeken.
Zie voor uitgebreide informatie en het programma: www.winkelcentrumputten.nl

 

Abonneren

Abonneren op de digitale Putterkrant. vul uw mailadres in en deze wordt gratis toegestuurd

Nieuwsbrief
Naam:
E-mail:
 

We hebben 30 gasten en geen leden online

contact

Zoeken