Dierenambulance Putten-Barneveld

Het college van burgemeester en wethouders van Putten heeft besloten per 1 januari 2018 een overeenkomst aan te gaan met Stichting Dierenambulance Putten-Barneveld.

De dierenambulance fungeert als het centrale meldpunt en regelt de opvang voor gevonden en vermiste zwerfdieren in de gemeente Putten. De dierenambulance houdt hiervan een registratie en administratie bij. De dierenambulance vervoert (gewonde) zwerfdieren zonder eigenaar, dood of levend, naar het dierenasiel Levenslust in Barneveld. De gemeente betaalt hiervoor een vaste vergoeding per jaar.

Op basis van de gevoerde gesprekken met Stichting Dierenambulance Putten-Barneveld ziet het college de toekomstige samenwerking met vertrouwen tegemoet.
De Dierenambulance Putten-Barneveld is vanaf 1 januari 2018 bereikbaar via telefoonnummer 06 557 97 850.

Tot en met 31 december 2017 heeft de gemeente een subsidieovereenkomst met Dierenambulance Nijkerk en omstreken. De dierenambulance heeft zich de afgelopen jaren onvoldoende aan de gemaakte afspraken gehouden. Ondanks diverse gesprekken heeft dit niet tot het gewenste resultaat geleid. Dit was voor de gemeente aanleiding om de subsidieovereenkomst niet te verlengen. De Dierenambulance Nijkerk en omstreken is hiervan in december 2016 schriftelijk op de hoogte gebracht.

Abonneren

Abonneren op de digitale Putterkrant. vul uw mailadres in en deze wordt gratis toegestuurd

Nieuwsbrief
Naam:
E-mail:
 

We hebben 38 gasten en geen leden online

contact

Zoeken