Disneyparade in het centrum van Putten

Dat er zóveel kinderen Olaf & Elsa wilden ontmoeten tijdens het Winterfeest vorig jaar had KindCentrum niet gedacht. Honderden kinderen,

waarvan een heleboel verklede kleine Elsa’s, kwamen speciaal naar het Kinderplein om op de foto te gaan met Olaf of Elsa. Reden genoeg voor KindCentrum Putten om het dit jaar nog grootser aan te pakken met een hele Disneyparade.
KindCentrum Putten verzorgt, sinds vorig jaar, leuke en verassende kinderactiviteiten bij de evenementen van de WCP (Winkelcentrum Putten). Zij bouwen daarvoor een heel plein om tot een Doe & Beleef plein in de sfeer en het thema van het evenement.
Dit jaar wordt tijdens het Winterfeest het pleintje bij Van Ganswijk in WinterWonderland sferen gebracht. Hiermee belooft het voor de kinderen weer een groot feest te worden! Kinderen kunnen naar hartenlust spelen, knutselen, ijshakken, marshmallows smelten bij het kampvuur én Olaf & Elsa, en dit jaar vele andere Disneyfiguren, ontmoeten! De Eyecatcher op het kinderplein is de reusachtige SnowGlobe waar je een mooi familiekiekje kunt maken. De SnowGlobe is mede mogelijk gemaakt door VDBS uit Putten.
KindCentrum Putten heeft naast Olaf en Elsa o.a. ook Anna, Bella, Assepoester, Sneeuwwitje, Mickey & Minnie Mouse uitgenodigd. Ook Bartje rijdt mee in de parade, het inmiddels bekende paardje van de Dierenkliniek Achterstraat. Om 14:30 en 18:30 uur kun je ze bewonderen tijdens de Disneyparade in het centrum van Putten. Tijdens de 2e Disneyparade kunnen alle kinderen aansluiten met de Ballonnen-Glow-optocht (voorheen lampionnenoptocht) vanaf het Kinderplein. Na de parades kun je uiteraard nog even op de foto met één van de Disneyvrienden in de SnowGlobe.

 

Abonneren

Abonneren op de digitale Putterkrant. vul uw mailadres in en deze wordt gratis toegestuurd

Nieuwsbrief
Naam:
E-mail:
 

We hebben 308 gasten en geen leden online

contact

Zoeken