Biljartvereniging 2 Brothers opent 2e biljartzaal

Op de 1e etage van het Grand Café 2 Brothers is door de gelijknamige biljartvereniging een tweede biljartzaal gerealiseerd. De capaciteit is daarmee direct verdubbeld.

Biljart-vereniging 2 Brothers bestaat al sinds 2013 en heeft op de 2e etage de beschikking over een prachtige biljartzaal met 2 carambolebiljarts. Nog net voor het 5 jarig bestaan wordt de capaciteit nu uitgebreid met nog eens 2 biljarts op de 1e etage. De reden dat uitbreiding noodzakelijk was is tweeledig: ten eerste zijn de huidige 20 leden zo enthousiast dat er af en toe wachttijden ontstaan om te kunnen trainen en ten tweede om alvast ruimte te creëren voor eventuele nieuwe leden.

De nieuwe accommodatie zal officieel worden geopend op woensdagavond 20 december. Wethouder Priem heeft toegezegd om samen met de voorzitter de openingshandeling te komen verrichten. Hiervoor zijn vanzelfsprekend ook alle leden en sponsoren uitgenodigd, evenals het Bestuur van het district Eem- & Flevoland van de Koninklijke Nederlandse Biljartbond en vertegenwoordigers van omliggende verenigingen. Het Bestuur wil verder iedereen, die geïnteresseerd is in de biljartsport, van harte uitnodigen om bij deze opening aanwezig te zijn. De feestelijkheden beginnen om 19:00 uur.

Abonneren

Abonneren op de digitale Putterkrant. vul uw mailadres in en deze wordt gratis toegestuurd

Nieuwsbrief
Naam:
E-mail:
 

We hebben 42 gasten en geen leden online

contact

Zoeken