Fietspad Zeedijk wordt verbreed naar 2meter 50.

 
 

De Telefooncirkel zoekt 2 vrijwillige coördinatoren

De Telefooncirkel is een dienst waarbij vrijwilligers elke ochtend bellen naar inwoners uit Putten die behoefte hebben aan regelmatig contact.

Het gaat om mensen die het prettig vinden om aan het begin van de dag gebeld te worden. De vrijwilligers die bij de Telefooncirkel werken zorgen ervoor dat mensen gemotiveerd en met een goed gevoel aan hun dag beginnen.

De Telefooncirkel biedt de zekerheid dat er iedere morgen iemand belt. De dagelijkse telefoontjes hebben zowel een sociale als een controlerende functie. Als men alleen woont kan dit een veilig gevoel geven. De Telefooncirkel in Putten is niet leeftijdgebonden: iedereen kan zich -om wat voor reden dan ook- aanmelden.

Vanwege het vertrek van de huidige coördinator is de Telefooncirkel op zoek naar 2 nieuwe coördinatoren. Er is voor een duo gekozen, zodat het werk verdeeld kan worden. De coördinatoren zorgen er onder andere voor dat de bel-roosters worden gemaakt, dat er een intake is met nieuwe cliënten en dat er 4x per jaar een vergadering wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting Welzijn Putten. De tijdsbesteding komt neer op 2 à 3 uur per week.

Heeft u belangstelling voor één van de twee functies? Neem dan contact op met de huidige coördinator Aafke Kars via telefoonnummer: 0341- 361613 of 06- 10243570. U kunt ook een mail sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Abonneren

Abonneren op de digitale Putterkrant. vul uw mailadres in en deze wordt gratis toegestuurd

Nieuwsbrief
Naam:
E-mail:
 

We hebben 44 gasten en geen leden online

contact

Zoeken