Fietspad Zeedijk wordt verbreed naar 2meter 50.

 
 

Oranjefonds verleent subsidie aan SWP.

In het voorjaar van 2018 gaat Stichting Welzijn Putten (SWP) van start met het organiseren van het project “Steunouder”.

Naast subsidie die er vanuit de Gemeente Putten is verstrekt heeft SWP een aanvullende subsidie aangevraagd bij het Oranjefonds. Het Oranjefonds heeft de subsidieaanvraag goedgekeurd, waardoor er getart kan worden met de voorbereidingen van het project.
Stichting Steunouder Nederland heeft het project Steunouder opgezet en organiseert dit project samen met welzijnsorganisaties in diverse gemeenten in Nederland. In dit project worden vrijwilligers opgeleid tot “Steunouder”. Steunouders zijn vrijwilligers die ondersteuning bieden aan kinderen en ouders die door omstandigheden een helpende hand kunnen gebruiken. Steunouders geven kinderen voor één dagdeel in de week een aanvullend “thuis” en de ouders daarmee een steuntje in de rug.
Meer informatie over het project is op te vragen bij Tanja van Driel van Stichting Welzijn Putten via telefoonnummer 0341-357078 of stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Abonneren

Abonneren op de digitale Putterkrant. vul uw mailadres in en deze wordt gratis toegestuurd

Nieuwsbrief
Naam:
E-mail:
 

We hebben 63 gasten en geen leden online

contact

Zoeken