Fietspad Zeedijk wordt verbreed naar 2meter 50.

 
 

Toertocht voor goede doelen

Zaterdag 22 september organiseert de Lions Club Putten “Arkemheen” voor de 3e keer een toertocht met oude en zeldzame auto’s. De afgelopen jaren reden er allerlei bijzondere auto’s mee waaronder

een Talbot Samba uit de begin jaren ’80, een Jaguar E-type tot een Bentley Speed SIX uit 1930. De Lions organiseert deze jaarlijkse toertocht om met de opbrengst goede doelen financieel te kunnen ondersteunen. De afgelopen twee jaar waren dat de Stichting Jarige Job en de Stichting Kinderen Kankervrij ‘KiKa’.

De opbrengst van de toertocht gaat dit jaar naar twee goede doelen te weten:
De Stichting Living Memories en de Stichting Putten Job Support.

Living Memories biedt terminaal zieke kinderen tot 18 jaar de mogelijkheid kosteloos hun levensverhaal vast te leggen. Door middel van een video- of audioportret, wordt deze professioneel opgenomen en gemonteerd. Om het vastleggen van het levensverhaal voor iedereen bereikbaar te maken, kiest de stichting ervoor om de portretten kosteloos aan te bieden. Dit betekent dat alle kosten gedragen worden door donateurs, fondsen en sponsors. Zie www.stichtinglivingmemories.nl. voor meer informatie.

Het tweede goede doel, Stichting Putten Job Support, heeft als doelstelling langdurig werklozen een steuntje in de rug te geven om weer een betalende baan te bemachtigen. De bijdrage vindt uitsluitend plaats wanneer de overheid hierin niet kan voorzien. In dat geval wordt de ondersteuning gegeven door middel van het beschikbaar stellen van een micro krediet. Zie www.lionsputten.nl. voor meer informatie.

De toertocht gaat dit jaar over de binnenwegen van de schitterende (Noord-)Veluwe en komt via het prachtige Urk weer terug in de omgeving van Putten. Tussendoor is het genieten van een heerlijke lunch, voldoende verzorgde pit-stops ,een welkom borrel met versnaperingen bij de finish en aansluitend een geheel verzorgd gezamenlijk diner.
De eerste starter vertrekt ongeveer om 10.00 uur. De lengte van de tocht is ongeveer 200 kilometer. De eerste auto’s zullen vanaf het kerkplein worden afgevlagd door de burgemeester van Putten, dhr. Lambooij.

Inschrijven kan tot uiterlijk 15 september 2018 op www.lionsputten.nl

Lions Putten “Arkemheen” is een zogenaamde “WE SERVE”- club, waarbij een groep mannen van diverse pluimage zich inzetten, om gelden te verzamelen of klussen te klaren voor het goede doel in en rondom Putten.

Abonneren

Abonneren op de digitale Putterkrant. vul uw mailadres in en deze wordt gratis toegestuurd

Nieuwsbrief
Naam:
E-mail:
 

We hebben 61 gasten en geen leden online

contact

Zoeken