Kleurrijke benefietavond ‘Vrouwen het Hart van Congo’.

Stichting Vrouwen het Hart van Congo organiseert op vrijdag 23 november en vrijdag 7 december in de Arendshorst een avond om aandacht te vragen voor vrouwen in Congo.

Nog steeds wordt in Congo seksueel geweld gebruikt als oorlogswapen. Vooral vrouwen zijn hiervan het slachtoffer. De Congolese arts Denis Mukwege behandelt deze vrouwen en hiervoor krijgt hij de Nobelprijs 2018 10 december uitgereikt in Zweden.
Tijdens de avonden wordt een film getoond over het werk van deze arts. Verder kan je aanschuiven bij een Congolese maaltijd. Ook vrouwen uit andere landen maken lekkers.
Er is muziek en dans en er wordt aandacht gevraagd voor de stichting Vrouwen het Hart van Congo, die zoveel mogelijk vrouwen in Congo wil helpen een goed bestaan op te bouwen door het verstrekken van een kleine lening.
De inloop op de avonden is om 17.00 uur. Rond 18.00 uur wordt er gegeten en na 19.15 uur vindt de rest van het plaats. Eindtijd: 21.00 uur. Toegang: 10 euro met eten; 5 euro zonder eten.
Opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Louise 06-16382452