Deelname aan de kerstmarkt is erg gewild

PUTTEN – Dat de ondernemers van Putten weer een sfeervol Winterfeest organiseren zal niemand aan twijfelen. Elk jaar wordt het centrum weer omgetoverd tot een winters decor met vele activiteiten en verrassingen!

Ook dit jaar zal er weer een grote kerstmarkt georganiseerd worden tijdens het Winterfeest op zaterdag 15 december. Bij de vele kramen kun je mooie producten kopen en lekker genieten van koek & zopie. ‘Al vroeg in het jaar bellen de mensen op of ze nog kunnen deelnemen aan de kerstmarkt in Putten’, verteld Gerieke Dunsbergen van VVV Putten. ‘Het is voor ondernemers en hobbyisten een erg gewilde kerstmarkt omdat het Winterfeest zich onderscheidt van andere evenementen uit de regio door de sfeer en de vele activiteiten voor jong én oud.’
Mocht iemand nog willen deelnemen, wacht dan niet te lang, want er zijn nog maar enkele kramen beschikbaar. Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Naast de kerstmarkt zijn er nog vele andere activiteiten tijdens het Winterfeest tussen 14:00-21:00 uur zoals het Kinderplein, de ballonnen-glow-optocht en de schaatsbaan. Ook is er weer het spectaculaire ijssculpturen carven, waarbij twaalf kunstenaars ijsblokken bewerken tot prachtige kunstwerken en strijden om de felbegeerde wisselbeker. Kijk voor het volledige programma op www.winkelcentrumputten.nl.