2 x volle bak voor toneelstuk Ernst & Luim Putten

Zaterdag 23 februari en zaterdag 2 maart stond toneelvereniging Ernst & Luim Putten op de bühne van theater Stroud in Putten met de voorstelling "Als de boodschap maar duidelijk is" .

De 9 koppige spelers waren na maanden repeteren onder het toeziend oog van regisseuse Elizabeth de Lijster en souffleuse Natasja Kleizing er helemaal klaar voor. Tevens was het dit jaar een bijzonder jaar, want de vereniging vierde haar 70ste verjaardag.

Het stuk speelt zich af rondom een toiletgebouw van een Franse camping waar de spelers van alles meemaken. De rode draad in het verhaal is de boodschap, die je in meerdere contexten kunt uitleggen. De rollen werden gespeeld door Michel Vergouwe, Lies van den Heuvel, Gert-Jan van Beekhoven, Martijn van Beekhoven, Wendy van Dam, Remco Hoogendoorn, Maja van Norden, Jannie Schreur en Anne Vossegat.
Het publiek genoot met volle teugen en er werd behoorlijk veel gelachen tot tranen toe. Voor beide voorstellingen kregen de spelers waardering van het publiek voor het vertoonde spel. Na afloop werd er gezellig nagepraat en gingen spelers en bezoekers zeer tevreden huiswaarts.
YouTube
De lokale omroep VeluweFM heeft de hele voorstelling gefilmd voor mensen die er helaas niet bij konden zijn. Deze mensen kunnen de complete voorstelling terug kijken via YouTube.
Bedankt
Ernst & Luim Putten heeft deze voorstelling niet kunnen spelen zonder hulp van sponsoren, donateurs, bezoekers en de lokale winkeliers hiervoor willen zij iedereen hartelijk bedanken voor hun bijdrage
Vanaf september zullen de repetities weer gaan beginnen, wilt u op de hoogte blijven van Ernst & Luim kijk dan eens op onze website www.ernstenluimputten.nl