Wellness Centre redt uniek Puttens sport event

Nadat bekend werd dat de “Duo Marathon Putten” geen vervolg meer zou krijgen zocht Timon Gakes van Wellness Centre Putten direct contact met het bestuur van de stichting.

Het belletje resulteerde in een afspraak, een goed en positief gesprek en uiteindelijk een gang naar de notaris om de stichting achter de DMP, zoals het event in Putten bekend staat voort te kunnen zetten. Het oude bestuur, die met pijn in het hart had aangegeven met de organisatie te stoppen draagt dus het spreekwoordelijke stokje over aan een nieuw stichtingsbestuur waarvan Timon Gakes (foto onder) de voorzitter is.

Met deze actie is het unieke sportevent in Putten gered en krijgt het gelukkig toch een zesde editie. De opbrengst ging ieder jaar naar een goed doel. Dit jaar is gekozen voor “Dagbesteding Ietz Anders” Er volgt nog overleg met de sponsors, culturele- en culinaire locaties waarna ook de route definitief zal worden vastgelegd. Er kunnen aan dit event maximaal 250 duo’s met sportievelingen meedoen die samen, de een te voet en de ander per fiets eventueel afwisselend de afstand moeten afleggen.

Zoals bij de vijf voorgaande edities het geval is geweest zorgt de organisatie er ook nu weer voor dat de route zodanig is dat de deelnemers onderweg kunnen genieten van de natuur, wat lokale cultuur en zal er op een aantal plaatsen drinken en eten verkrijgbaar zijn. De DMP is dus geen wedstrijd maar een super gezellig en sportief event. Het zal op zaterdag 17 augustus plaatsvinden en de inschrijving start 15 maart. Schrijf je dus snel in want er is een maximum aantal van 250 duo’s dat mee kan doen. Voor meer informatie kijk op de facebookpagina van DMP facebook.com/duomarathonputten en de website https://duomarathonputten.nl/2019/ en hou natuurlijk ook deze krant goed in de gaten!