All-in modeshow verrast het publiek in Winkelcentrum Putten

Op zaterdag 6 april tonen de Puttense winkeliers de nieuwste trends voor het komende seizoen tijdens Trendzz.

De lente is begonnen en dat is te zien in de winkels met prachtige nieuwe kleuren en stijlen. Laat u verrassen door de nieuwste mode, make-up, monturen, sieraden, woonaccessoires en nog veel meer. Maak ook kennis met de laatste foodtrends en geniet van kookdemonstraties. Op verschillende locaties in het centrum staan catwalks en worden tussen 11.00 en 17.00 uur modeshows gehouden.

“Dit jaar gaan we nog meer shinen en het publiek verrassen”, verteld Sanne Koetsier van NOW Fashion. De ondernemers hebben de handen in één geslagen en gaan samen 200 meter rode loper uitrollen in de Kerkstraat en All-in modeshows geven. Naast kleding, schoenen en brillen zullen bijvoorbeeld ook de dierenwinkel Discus en Pluk&Proef zich op een ludieke manier presenteren tijdens de All-in modeshows. “Elke ondernemer heeft weer een nieuw trendy assortiment en kan dus mee doen op de rode loper. We willen graag de inwoners van Putten en omstreken laten zien hoe divers het aanbod is in ons gezellige winkelcentrum”.
Laat u dus inspireren tijdens de All-in modeshows door Van Boeijen, Van Ganswijk, G5, Modestal 2.0, Equivalenza, Wedo Mode, DA+MOOI Verweij, Kids by Mom, Sport-Inn Putten, Discus van Dijk, EMjoy, Pluk &Proef, Chicky&Fresh Potatoes, Sun-Works Fashion, van den Berg’s Optiek en NOW fashion. De shows vinden plaats om 11:00, 12:00, 13:30, 15:00 en 16:00 uur.
Aansluitend aan de All-in modeshows zullen modellen van de Modestal 2.0 nog meer outfits tonen tijdens een verrassende modeshow. Wedo Mode toont haar nieuwe Shop-in-Shop van Street One.
Ook de modeshows bij La Chicana en Nivoos mag je niet missen. Enthousiaste kids en trendy vrouwen showen daar prachtige voorjaarsfashion op de catwalk. Dit in samenwerking met Veluwe Optiek en HoutTerug. De showtijden zijn 13:00, 14:00, 15:00 en 16:00 uur.
Voor de laatste trends op interieurgebied kun je ook in Putten terecht. Bij HoutTerug geven stylisten advies over hoe je een ROBuuste en unieke sfeer kunt creëren in je eigen huis en tuin. Bij Hoogebeen kunt u de nieuwste trendy woonaccessoires en meubelen bekijken.
Van top tot teen kun je je deze dag laten adviseren, van een gratis kleuren analyse bij detruienwinkel.nl tot hippe zonnebrillen bij ZIEN Optiek tijdens hun Sunglasses Saterday. Bij ModEls styleert de adviseuse je vakkundig en zo kun je genieten van de live muziek en modeflashes bij Miller & Monroe.
Laat u deze dag lekker verwennen door Domburg Kaas, Noten & Wijn met de nieuwe trend, ‘kaas op de bbq!’ een echte smaakexplosie! LaCulina geeft doorlopende kookdemonstraties en bij IJssalon De Parel verrassen ze u met heerlijke nieuwe smaken om je vingers bij af te likken.

Bij DA Verweij en Etos gaan de rode loper uit om u te verwelkomen voor een touch-up met de nieuwe voorjaars make-up.
Kortom; 6 april zal winkelen in Putten een extra beleving geven. Een dag die je niet mag missen. Houdt de facebookpagina van Winkelcentrum Putten in de gaten voor het volledige programma of haal de programmaflyer bij é