De nieuwe voorjaarsmode kleurde Putten tijdens Trendzz

PUTTEN- Het voorjaar is kleurrijk begonnen in Winkelcentrum Putten tijdens Trendzz. We hebben kennis mogen maken met nieuwe modetrends als het gaat

om styling, stoffen en kleuren. Terwijl we nu wegdromen bij heldere zomerse kleuren als lavendel, citroengeel en knalrood, zien we in de modetrends van 2019 ook een contrast tussen zowel donkere als lichte kleuren. De nieuwste collecties zijn geshowd en iedereen kon vol inspiratie naar huis. 2018 zat vol met trends die we dit jaar weer meenemen: de lange wikkelrok, dierenprints, neonkleuren, bloemenprints en flared jeans.
Heel verrassend was de zakpatat op de rode loper, het service en de trendy honden accessoires die werden geshowd.
Ook werden er persoonlijke stylingtips gegeven en visagisten gaven professioneel advies over de nieuwste voorjaars make-up. Verder konden bezoekers beleven dat geuren, net als stoffen, een sterke affiniteit delen met onze huid. Ook kon men inspiratie opdoen voor mooie lifestyle artikelen voor het interieur en heerlijk genieten van trendy food. Dit alles onder begeleiding van live muziek in het gezellige Winkelcentrum Putten.