Paul van Loon in Theater Stroud

[PUTTEN] In de jeugdvoorstelling ‘De kunst van Lezen (met vrienden)’ laat kinderboekenschrijver Paul van Loon het publiek ervaren hoe het is om elkaar te helpen, te kunnen lezen en natuurijk écht te griezelen! De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Voorstelling
Wat is er fijner dan samen met je vrienden een griezelverhaal lezen in de veilige omgeving van je eigen kamertje? Heerlijk griezelen met een spannend griezelboek. Maar om te kunnen griezelen, moet je kunnen lezen. En als één van je vrienden niet kan lezen, dan kun je hem toch helpen! Daar zijn vrienden voor. Want iedereen kan de Kunst van het Lezen leren.

Deze voorstelling gaat over zijn boeken De Griezelbus, Dolfje Weerwolfje, Jimi RIP & andere wezens van de nacht. En over de Kunst van het Lezen, waardoor je pas echt kunt griezelen met een heerlijk griezelboek.

Liedjes, verhalen, popmuziek, rock and roll en vrolijke griezelavonturen, oftewel: GRUMOR! Na de voorstelling zet Paul met plezier zijn handtekening in boeken, op blaadjes, T-shirts en onderzetters.

Informatie
Kaarten (€10) zijn te krijgen via www.theaterstroud.nl, bij de VVV of aan de kassa van het theater. De voorstelling begint om 16.00 uur.