Heide in Bloei

 

Digitale Werkplaats.

Elke laatste dinsdag van de maand organiseert Welzijn Putten een Digitale Werkplaats in de foyer in Stroud. De eerst volgende inloopmiddag is op dinsdag 28 mei van 15.00-16.30 uur. 

Iedereen kan hier terecht met vragen over de mobiele telefoon, de computer, laptop, internet e-mail enz.

Bezoekers van de Digitale werkplaats kunnen hun eigen apparaten meenemen, maar er zijn ook laptops en een IPad aanwezig. De Digitale Werkplaats is geen les, cursus of spreekuur om grote technische problemen te verhelpen, maar echt een plek om te oefenen, vragen te stellen en de computervaardigheden bij te houden.
Mensen die graag een cursus willen volgen in het leren omgaan met de computer kunnen zich aanmelden bij de Bibliotheek Noordwest Veluwe voor de cursus Klik&Tik. Dit is een cursus die in samenwerking met Welzijn Putten in Stroud wordt georganiseerd en waar mensen de beginselen van het leren werken met de computer in hun eigen tempo kunnen leren.

De Digitale Werkplaats van Welzijn Putten is gratis toegankelijk van 15.00-16.30 uur. Voor meer informatie over de Digitale Werkplaats kan contact worden opgenomen met Tanja van Driel van Welzijn Putten via tel: 0341-357078.