Heide in Bloei

 

Seibo Werkgroep organiseert 24-uursactie

Op 24-25 mei houdt de Seibo Werkgroep haar jaarlijkse 24-uursactie op het marktplein. De actie begint vrijdagmiddag om 16:00 en eindigt zaterdagmiddag om 16:00.

Net als vorige jaren zijn er diverse activiteiten, zoals een springkussen en spijkerbroekhangen. Ook dit jaar heeft het spijkerbroekhangen een mooie prijs, wie tijdens de actie het langst aan een spijkerbroek weet te hangen wint een rondvlucht in een sportvliegtuig vanaf Lelystad Airport. Verder zijn er weer broodjes hamburger te koop.

De opbrengst gaat naar het bouwproject in de sloppenwijk van El Seibo. In de afgelopen jaren zijn er meer dan honderd gezinnen voorzien van sanitaire voorzieningen. Komende zomer wil de werkgroep weer een aantal gezinnen hiermee helpen. Ook zijn ze van plan om in een dorpje buitenaf waar nu geen watervoorziening is een grondwaterboring aan te gaan leggen. Er is goede hoop dat ze dat dorpje op deze manier aan bruikbaar drinkwater kunnen helpen. Verder willen ze een EHBO-cursus gaan geven aan de lokale bevolking. Komende zomer hopen ze met een team van 5 personen weer naar El Seibo af te reizen om daar samen het lokale team hard aan het werk te gaan.

Voor meer informatie over het project in El Seibo kan men contact opnemen met:

-Stoffel Bos, Kerkstraat 157, Putten, tel.: 0341-357011, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
-Johan Bos, Wallenbergstraat 54, Putten, tel.: 0341-750254, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ook kan men een bezoek brengen aan de website: http://www.seibowerkgroep.nl