Heide in Bloei

 

Feestelijke afsluiting seizoen Puttense Bowlingcompetitie

Het bowlingseizoen 2018/2019 is op dinsdag 28 en woensdag 29 mei feestelijk afgesloten. Op beide avonden hebben de winnende teams en spelers van de Puttense Bowlingcompetitie hun prijzen in ontvangst genomen.

32 teams hebben in de verschillende competities gestreden om de periode- en kampioenstitels in Bowling & Partycentrum Putter Eng. Er zijn door de teams en de individuele spelers mooie prestaties geleverd. Het afgelopen seizoen is ook toptrainer Ben van Spronsen naar Putten gekomen om training te geven aan de bowlers.

Team van Pijkeren is de kampioen in de Dinsdagcompetitie met een half punt verschil wonnen zij van Groenedaken.net. In de Woensdagcompetitie liep Team Slagerij Tomassen met 13 punten verschil ver uit van de nummer 2 en sleepte daarmee de dikverdiende kampioenstitel binnen. Team Stobbe/Simon en Team de Vogels streden in de Donderdagcompetitie tot op de laatste avond voor de winst. Beide teams eindigde met een gelijk aantal punten maar Team De Vogels won uiteindelijk de kampioenstitel met de hoogste pinfall.

Uitslagen:
Dinsdagcompetitie
1.Van Pijkeren
2.Groenedaken.net
3.Pieper Bouw en Tuin
Hoogste game heren 245 Ron Norbart
Hoogste game dames 220 Marianne Heikoop

Woensdagcompetitie
1.Slagerij Tomassen
2.Vd Kamp/v Veluw/Buitenhuis
3.Calluna/Fat Alice
Hoogste game heren 264 Aart Bosch
Hoogste game dames 205 Marlene Rootselaar

Donderdagcompetitie
1.De Vogels
2.Bouwbedr. Stobbe Simon
3.De Oude Deel
Hoogste game heren 221 Jaap Ruiter
Hoogste game dames 190 Ludmilla van de Langemheen

Het nieuwe seizoen start in september en er is nog plaats voor een nieuw team, aanmelden hiervoor kan bij het bowlingcentrum. Alle uitslagen en standen staan op www.bowling-puttereng.nl