Heide in Bloei

 

Smaakvol Putten wordt weer heerlijk!

Zaterdag 15 juni wordt het evenement Smaakvol Putten weer georganiseerd. Het culinaire evenement beloofd weer erg leuk te worden.

Net als tijdens de voorgaande edities valt er ook dit keer van alles te proeven. Het thema van Smaakvol Putten is dit jaar ‘De Internationale Keuken’.
Puttense horecaondernemingen laten voor slechts €1,-, € 2,- of € 3,- de bezoekers iets lekkers proeven. Op deze manier promoten de ondernemers hun etablissement en kan de bezoeker zich oriënteren op de culinaire kant van Putten.
Iedere deelnemende horeca heeft een land gekozen waarmee zij zich deze dag zullen promoten. De stands worden in het thema aangekleed en de hapjes zijn ook helemaal in stijl van het gekozen land. Zo kun je deze dag genieten van Portugeese hapjes, Turkse lekkernijen of Mexicaanse gerechtjes. Ook is het mogelijk op het klein MontMartre Frankrijk te beleven of bezoek gewoon alle 13 deelnemende landen op deze ene smakelijke dag.
Omliggende winkels doen mee met passende decoraties, speciale acties of bepaalde merken die zij in het zonnetje zetten. Zo kun je bij Lingerie van Wilgenburg met korting de Belgische merken PrimaDonna en Marie-Jo aankopen en zet de DA het Italiaanse merk Armani deze dag in het zonnetje. Er zijn verder leuke activiteiten, zoals een kookdemonstratie bij LaCulina, smaaktest bij de Parel, mega-sjoelen bij HoutTerug en een Macedonische wijnproeverij bij Cava22.

Bij elke bezochte stand waar je een lekker gerechtje koopt kun je een stempel krijgen. Bij het inleveren van een volle stempelkaart maak je kans op leuke prijzen aangeboden door de deelnemers. De Smaakvol-folder met daarin een plattegrond en de stempelkaart is af te halen bij de winkeliers en bij de diverse horecastands.
Smaakvol Putten vindt plaats op zaterdag 15 juni 2019 van 12.00 uur tot 17.00 uur in het Puttense winkelcentrum en wordt georganiseerd in opdracht van winkeliersvereniging WCP. Voor meer informatie kun je kijken op www.winkelcentrumputten.nl