Inloopbijeenkomst ‘Putten voor Iedereen

Uitnodiging woensdag 26 juni 2019 tussen 17.00 en 19.30 uur in Stroud De gemeente werkt samen met haar inwoners, de Participatieraad, Welzijn Putten en Zorgbelang Inclusief aan de inclusieagenda. De inclusieagenda is een plan om ervoor te zorgen dat íedereen (óók mensen met een beperking) mee kan doen in Putten.

Uitnodiging
Op woensdag 26 juni zijn alle inwoners van Putten (met en zonder beperkingen), raadsleden, ondernemers, professionals in zorg en welzijn en beleidsadviseurs uitgenodigd om met ons in gesprek te gaan over de thema’s Wonen, Toegankelijkheid, Vervoer en Meedoen. Ook de pers is van harte welkom.

Opzet bijeenkomst
Er is een vrije inloop in de grote zaal van Stroud tussen 17.00 en 19.30 uur. Gespreksvragen zijn onder andere: Welke drempels of belemmeringen ervaart u op deze thema’s? En welke ideeën heeft u om zaken beter of anders aan te pakken? Tijdens de bijeenkomst onthullen we het logo ‘Putten voor Iedereen’. Het logo symboliseert dat iedereen in Putten welkom is. Ook laten we zien welke goede voorbeelden er in Putten al zijn. Bovendien geven we een voorproefje van hoe het nieuwe gemeentehuis toegankelijk zal zijn voor iedereen.

Vervolg
De uitkomsten van de bijeenkomst verwerken we in de inclusieagenda. De inclusieagenda presenteren we in december 2019 aan de gemeenteraad. Het nog te vormen inclusiepanel ‘Putten voor Iedereen’ gaat volgen hoe de inclusieagenda wordt uitgevoerd.

Meer informatie
Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met de heer A. Kivits via telefoonnummer (0341) 359 643 of via de email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..