Heide in Bloei

 

Auto's wassen voor het goede doel

Op zaterdag 22 juni organiseert de Seibo Werkgroep in samenwerking met servicestation De Roos de jaarlijkse autowasactie voor het goede doel.

Deze actie zal weer worden gehouden in de professionele wasstraat van Servicestation De Roos (Jan Nijenhuisstraat 10, Putten), die de hele dag (08:00 – 20:00) haar wasfaciliteiten ter beschikking stelt. De winst van die dag is voor de Seibo Werkgroep. Er zijn diverse wasprogramma’s beschikbaar, vanaf 7 Euro.

De opbrengst gaat naar het bouwproject in de sloppenwijk van El Seibo. Komende zomer wil de werkgroep weer een aantal gezinnen helpen met sanitaire voorzieningen. Ook staat de aanleg van een grondwaterboring op het programma in een dorpje buitenaf. Er is goede hoop dat ze dat dorpje op deze manier aan bruikbaar drinkwater kunnen helpen. Verder willen ze een EHBO-cursus gaan geven aan de lokale bevolking. Komende zomer hopen ze met een team van 5 personen weer naar El Seibo af te reizen om daar samen het lokale team hard aan het werk te gaan.
Voor meer informatie over het project in El Seibo kan men contact opnemen met:
-Stoffel Bos, Kerkstraat 157, Putten, tel.: 0341-357011, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
-Johan Bos, Wallenbergstraat 54, Putten, tel.: 0341-750254, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ook kan men een bezoek brengen aan de website: http://www.seibowerkgroep.nl