Polo op de Puttense pampa’s

Je zou het niet verwachten, maar er wordt fanatiek polo gespeeld in Nederland en ook hier op de Veluwe net tussen Nijkerk en Putten bij Stal Lozeman.

Polo Club Midden-Nederland is zeer actief en biedt introductielessen en toernooien waar publiek van harte welkom is.

Pololessen
Voor een pololes is het handig om rij-ervaring te hebben, maar je hoeft niet super ervaren te zijn. Polo bestaat uit een combinatie van paardrijden, strategie en baltechniek. Polopaarden zijn bijzonder goed getrained en de manier van rijden wordt ook gaandeweg geleerd of aangepast. Deze lessen kunnen plaatsvinden op ieder tijdstip in overleg met de instructeur. Voor vragen en aanmeldingen kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Polo & Country Fair
Voor publiek zijn er wedstrijden in het weekend van zaterdag 31 augustus en zondag 1 september bij de Polo & Country Fair. Het terrein is die dagen geopend van 13:00-18:00 en er zijn beide dagen polowedstrijden met uitleg van een Nederlandse commentator. Daarnaast is er een gezellige Country Fair met tientallen kraampjes en diverse activiteiten voor kinderen. Salentein Catering Company verzorgt de hospitality in een bijpassend Argentijns thema.
Echt iets om in de agenda te noteren!

Kijk voor informatie op de nieuwe website: www.poloclubmiddennederland.com