Heide in Bloei

 

Doe mee en Haak-in!

Man, vrouw, jong, oud- het maakt ons niet uit aldus Grada en Lyda. Hoe meer gezelligheid, hoe beter aldus deze enthousiaste Puttense buurvrouwen. We nodigen jong en oud uit om met creatief plezier aan het werk te gaan.

Kom gezellig en “ Haak-in” op vrijdagmiddag tussen 14.00 en 16.30 uur bij Welzijn Putten locatie Stroud te Putten.
Vanaf heden zijn Lyda en Grada van de partij om een creatieve vrijdagmiddag inloop te organiseren.
Grada en Lyda genieten ervan om leuke dingen te maken. Een kleurrijke mandala haken of een dromenvanger? De dames willen dit creatieve plezier graag met anderen delen en nemen voor de liefhebber ook werkpatronen, wolletjes en haak- en breinaalden mee. Het is belangrijk om iets te maken wat je leuk vindt. Mocht je thuis wat aan het maken zijn dan kun je natuurlijk ook je werkje meenemen.
Je kunt thuis handwerken maar het kan ook leuk zijn om daarnaast buiten de deur samen plezier te hebben met wat creatief handwerk. Kinderen die willen leren haken of breien zijn ook van harte welkom. Het is tof als jong en oud elkaar beter gaan vinden in hun hobby. Handwerk en ambacht is immers belangrijk om te delen en is mooi om door te geven aan nieuwe generatie en andere culturen.
Aan het begin van de zomer op 21 juni zijn we gestart met dit initiatief. In vakantie- en zomertijd is ritme en aanspraak anders dan anders. Familie en de thuiszorg gaan in deze periode er nog wel es uit waardoor er voor veel ouderen een andere aanspraak blijkt. Het is ook zeker een aktiviteit voor vakantie vierende kinderen. Het is voor menigeen gewoon leuk en gezellig om naar de hobby middag te komen. Je kunt binnenlopen om deze inloopmiddag te bezoeken en als je het aanspreekt aanhaken.
Naast handwerken kan men ook in Stroud op vrijdagmiddag spelletjes rummicub, scrabble of bv jeu des boules doen. Iedereen is van harte welkom!
Meer informatie? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer 0341-357078