Hulpdienst Welzijn Putten actief aan de slag

Dinsdag 22 oktober heeft de hulpdienst van Welzijn Putten een mevrouw verhuisd. Deze klus was aangemeld door Stimenz bij de hulpdienst.

Naast de hulpdienst waren een gemeentegroeigroep van de Andreaskerk, vrijwilligers van de hulpdienst en Stichting Present uit Ermelo actief. Deze gemeentegroeigroep heeft 2 a 3 keer per jaar een do event. En dat was deze keer de verhuizing van deze mevrouw. Reacties van de vrijwilligers na afloop waren “moe, maar voldaan “ , “klus geklaard “, “met liefde gedaan “.Op z’n Puttens: “voor nu en nog’s “ Bedankt allemaal voor de mooie samenwerking.
Om 8.45 uur waren de eerste vrijwilligers aanwezig, spullen werden in dozen opgeslagen, kleding ging in plastic zakken en kapotte spullen werden weggegooid. Mevrouw zorgde voor de koffie, thee en een lekkere koek. In de loop van de ochtend hebben we een busje vol met spullen naar “de nieuwe, tijdelijke woonplek” gebracht. Rond 15.30 waren alle spullen ingepakt. 17.45 uur kwam de volgende ploeg. Nog 1 keer met wat spullen naar de woonplek, tweede busje en een aanhangwagen werden volgeladen. 20.15 uur was het huis leeg. Onze dank gaat ook uit naar automobielbedrijf Franken en rijschool Roordink voor het beschikbaar stellen van hun bus.
Wilt u/ jij je ook inzetten voor de ander, meld je aan bij Welzijn Putten