Theatervoorstelling “Zo normaal nog niet”

Het Platform Mantelzorg Putten organiseert op vrijdag 29 november de Theatervoorstelling “Zo normaal nog niet” van Arno Zets. In deze voorstelling staat psychische kwetsbaarheid centraal. 

'Zo normaal nog niet' is een muzikale voorstelling over psychische en psychosociale kwetsbaarheid. Ondanks dat we meer spreken over deze problematiek, rust er nog steeds een taboe op. Praten over een burn-out, depressie, angst- of paniekstoornis is voor veel mensen die dit overkomt niet makkelijk. Men schaamt zich of is bang dat men wordt afgewezen door de omgeving. Ook mantelzorgers van mensen met een psychisch probleem praten hier vaak weinig over. “Zo normaal nog niet” stelt dit op ontroerende en humoristische wijze aan de orde. In de voorstelling zien we de moeite en het ongemak om open te zijn over psychische problemen. maar ook humor en absurditeit.
De twee acteurs ontregelen op aangename wijze de hoofden van het publiek en van zichzelf. Hoe normaal zijn zij/wij eigenlijk? En wat is normaal?
De voorstelling vindt plaats in Theater Stroud, Brinkstraat 91 en start om 20.00 uur. Kaarten voor de theatervoorstelling zijn tot en met donderdag 28 november op werkdagen en tijdens kantooruren te koop bij de receptie van Welzijn Putten in Stroud en kosten €12,00 per stuk. Voor meer informatie over de voorstelling kan er contact worden opgenomen met het Platform Mantelzorg Putten via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Welzijn Putten via 0341-357078