Open Dag gemeente Putten

De gemeente Putten zet op zaterdag 2 november de deuren van het volledig gerenoveerde gemeentehuis open. Vanaf 10.30 tot 15.00 uur hebben inwoners en andere belangstellenden de gelegenheid een kijkje te nemen aan het Fontanusplein tijdens de Open Dag.

Een leuk programma voor jong en oud
Tijdens de Open Dag is er van alles te doen in het gemeentehuis. Er zijn rondleidingen en presentaties over grootschalige projecten. Bijvoorbeeld over de nieuwe woonwijk Rimpeler, het centrumplan en hoe de gemeente Putten omgaat met het thema duurzaamheid. De ambtenaren van de burgerlijke stand (BABSen) geven uitleg over hun werk en in een zogenaamd fotohuisje kunnen de bezoekers zich op een bijzondere manier laten fotograferen. Voor de kinderen is er onder andere een ballonnenclown en vindt de prijsuitreiking plaats van de kleurwedstrijd. Ook kunnen de kinderen meedoen aan een speurtocht door het gemeentehuis. De politie en de buitendienst van de gemeente presenteren zich op het Fontanusplein voor het gemeentehuis.

Officiële opening voor genodigden op vrijdag 1 november
Op vrijdagmiddag 1 november vindt de officiële opening van het gerenoveerde gemeentehuis voor genodigden plaats. De openingshandeling wordt verricht door de heer J.C.G.M. Berends, commissaris van de Koning in Gelderland. Dit met ondersteuning van burgemeester Lambooij en mevrouw Cozijnsen, teamchef Politie Veluwe-West.