IAA Building Expo

De jaarlijkse IAA Building Expo is een van de populairste en grootste beurzen van de bouwsector. Het is vandaag uitgegroeid tot een wereldwijde uitgebreide beurs van bouw- en andere aanverwante producten die essentieel zijn voor de bouw van verschillende gebouwen in de stad. Het hele gamma van tentoongestelde producten omvat alle essentiële bouwmaterialen voor huizen, winkels, commerciële en landbouwgebouwen en aanverwante machines en uitrusting. Exposanten uit het hele land bezoeken de beurs om in te schrijven op contracten, voorraden in te kopen en arbeiders in te huren voor bouwprojecten.

bouwmaterialen

Er zijn verschillende hoofdtentoonstellingen die het brede scala aan bouwmaterialen laten zien dat beschikbaar is voor de bouwindustrie. Er zijn enorme stalen magazijnen, fabrieksgebouwen met panelen, prefab of gegoten gebouwen, prefab commerciële gebouwen, modulaire woningen, staalframe constructies en vele andere soorten expositieruimtes die de verscheidenheid aan producten laten zien. De belangrijkste tentoonstellingsruimten van de expo hebben afzonderlijke secties voor koeling, airconditioning, lassen, verven, afwerking en CNC-machines. Al deze tentoonstellingsruimten zijn gemakkelijk toegankelijk voor klanten die de ruimte voor het eerst bezoeken en informatie nodig hebben over vele soorten gebouwen en hun gebruik.

Er zijn vele subonderwerpen op de IAA Building Expo, die zich bezighouden met verschillende aspecten van het ontwerp van gebouwen, bouwmaterialen, bouwbeheer en bouwconstructies. Er is een speciale afdeling, de Building Design-sectie, die de nieuwste bouwontwerpen uit de hele wereld laat zien. Deze sectie heeft ook een aantal interactieve tentoonstellingen zoals de interactieve modeltentoonstelling die de bezoekers in staat stelt om close-ups te krijgen van modelgebouwen. In een ander deel van de sectie bouwontwerp zijn digitale posters en wandkalenders te zien die bouwmaterialen uit de hele wereld laten zien. Andere secties zijn de Building Fundamentals, Green Building Technologies en de Energy Efficiency and Renewable Technologies Exhibition, die ideaal zijn voor studenten, professionals en docenten.

Get in touch